Directie

Bij Havic kunt u terecht voor een grote collectie aan design kantoormeubelen, zo ook voor design directiemeubilair. Directiemeubelen zijn er in vele soorten, maten en vormen. Zowel het directiebureau ls de directiestoel vallen onder de noemer directiemeubilair. Of u nu kiest voor een moderne of klassieke uitstraling, Havic biedt u het design directiemeubel waar u naar opzoek bent. Het directiemeubilair van Havic kan worden aangeduid met de termen klasse, design, allure en uitstraling. Laat u inspireren op onze webshop of maak even een afspraak in één van onze showrooms.

Heeft u een vraag of wilt u gewoon eens kennismaken?

Plan een afspraak

Ontdek onze producten

Heeft u een vraag of wilt u gewoon eens kennismaken?

Plan een afspraak

Directiemeubilair van Havic voor elke gewenste uitstraling

Het design directiemeubilair dat Havic aanbiedt  kent vele variaties. Zo kan er onder andere een keuze worden gemaakt tussen vele designvolle directiebureaus en directiestoelen. Daarnaast kan er gekozen worden tussen moderne of klassieke, houten of design meubels van RVS. Daarnaast is het design directiemeubilair bij Havic  beschikbaar in diverse kleuren. Wanneer er specifiekere wensen en behoefte zijn kunnen wij hier eveneens aan voldoen. Havic kan door de nauwe samenwerking met ontwerpers en leveranciers vele directiemeubelen op maat leveren.

De designvolle directiemeubelen van Havic stralen uit wat u graag uitstraalt en moeten daarnaast even comfortabel zijn in gebruik. Het directiemeubilair dat wij u bieden kent het meeste aanzien van de gehele Havic collectie. Zo zijn bijna alle design directiestoelen uitgerust met het meest hoogstaande leder en bevatten deze vele functies. De functies op de directiemeubelen zorgen voor het perfecte, gepersonaliseerde zitcomfort. Vrijwel alle directiestoelen zijn te complimenteren met bijpassende design vergaderstoelen uit dezelfde lijn. Zet deze directiemeubels langs uw nieuwe design directiebureau om de gewenste uitstraling in uw directiekantoor te garanderen.

Directiemeubilair met klasse en uitstraling voor een betaalbare prijs

Het directiemeubel is één van de kantoormeubelen waaraan belangrijke beslissingen worden genomen door de directeur of andere collega’s uit het management. Uitstraling, klasse en design moeten samen komen in uw directiemeubel. Dat het directiemeubilair van Havic deze drie termen met zich meebrengt betekent niet dat deze design kantoormeubelen een hoge prijs met zich meebrengen. Havic staat voor betaalbaar design kantoormeubilair en dat is onder andere terug te zien in de directiemeubelen. Wij weten namelijk hoe belangrijk het is om uitstraling te creëren zonder daar teveel voor te betalen. Kijk snel verder en vindt wat u zoekt in ons ruime aanbod van design directiemeubilair.

Niet het directiemeubel gevonden dat u zoekt? Maak gerust een afspraak in één van onze showrooms.

Gratis Levering & Montage Veel Producten op Voorraad Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum & Breendonk (BE) +31 (0)413 - 370 370