Directie

De directiekamer is een belangrijk onderdeel van het inrichten van een kantoor. Directiemeubilair geeft een kantoor een stijlvolle uitstraling. Het zal je niet verbazen, directiemeubelen zijn er in allerlei uitvoeringen. Naast directiebureaus vind je in onze collectie design kantoormeubelen ook directiestoelen.

Heeft u een vraag of wilt u gewoon eens kennismaken?

Plan een afspraak

Ontdek onze producten

Heeft u een vraag of wilt u gewoon eens kennismaken?

Plan een afspraak

Hoe kan ik mijn directiekamer het beste inrichten?

De inrichting van een directiekantoor begint vaak met het oriënteren en opdoen van inspiratie. De voornaamste vraag: wat wil je uitstralen? Ga je voor modern of klassiek, tijdloos, toegankelijk of juist chique? Door bijvoorbeeld voor een matzwart en cognac gekleurd directiebureau te kiezen, creëer je eenvoudig een luxe uitstraling. Bepaal voor jezelf of je wilt inspelen op trends en wat past bij jouw eigen smaak. Daarnaast is het slim om vanuit praktisch oogpunt te beschrijven aan welke eisen en functionaliteiten je directiekamer moet voldoen.

We zetten de belangrijkste factoren voor je op een rij:

Denk bij inrichting ook aan decoratie, accessoires, opbergruimte en indeling.

Bij het uitwerken van een nieuwe inrichting van je directiekantoor kan een 3D-ontwerp uitkomst bieden. Onze creatieve ontwerpers maken namelijk een volledig interieurplan. Hierin wordt jouw gekozen directiemeubilair direct gevisualiseerd. Je krijgt dus een realistisch beeld van hoe je directiekamer eruit komt te zien.

Kies het juiste directiemeubilair

Zodra je voor jezelf helder hebt welke stijl je wilt en aan welke eisen het meubilair moet voldoen, kun je gericht op zoek naar de juiste directiemeubelen. Passend bij jouw directiekamer. Onze collectie design directiemeubilair bestaat uit kwalitatieve, stijlvolle meubelen. Die stuk voor stuk het aanzien creëren dat je voor ogen hebt. Aan de directietafel worden belangrijke beslissingen genomen en gesprekken gevoerd. Het is daarnaast een plek om klanten te ontvangen en de werkplek van de directeur. Kies daarom voor meubilair dat daarbij past.

Alle bureaus en stoelen uit onze collectie zijn naar eigen wens samen te stellen. Gebruik hiervoor onze configurator. Kies het gewenste onderstel, frame, blad, kleur, stoffering, hoogte, kabeldoorvoer of afwerking. Heb je vragen of specifieke wensen? Onze adviseurs vertellen je graag wat er mogelijk is. We kunnen nagenoeg ieder product volledig op maat maken.

Design directiebureau

Een directiebureau straalt altijd een bepaalde stijl en status uit. Hiermee krijgt de directeur, eigenaar of manager van het bedrijf eerder het gewenste aanzien. Vanzelfsprekend zit er veel variatie in het type design directiebureaus die we aanbieden. De belangrijkste vraag: wat wil je uitstralen? In feite kun je een bureau volledig naar eigen wens samenstellen. Wat voor materiaal wil je graag terugzien? Hout, metaal, glas of ander materiaal? Afgewerkt in hoogglans, gelakt glas of matzwart? En ga je voor een ringpoot, wangpoot, 4-poot, x-poot, t-poot of bureau voorzien van een aanbouwkast?

Alle materialen zijn in nagenoeg iedere kleur te leveren. Bekijk onze designcollectie in kantoormeubilair.

Directiebureau

Directiestoel: klasse en comfort

Een directiestoel is over het algemeen een meer stijlvolle en chiquere stoel, bestemd voor directieleden van een organisatie. Deze heerlijk comfortabele bureaustoelen zitten niet alleen lekker, ze stralen ook een bepaalde klasse uit. Onze collectie design directiestoelen komen in allerlei verschillende uitvoeringen. Heb jij al op je netvlies staan welke stoel het best tot z'n recht komt in je kantoor? Kies je voor directiestoelen met een stoffering van leder, kunstleder, stof of mesh? Of valt een directiestoel met hoofdsteun, verstelbare armleuningen of verrijdbaar onderstel meer in de smaak?

Alle design directiestoelen in onze collectie zijn in nagenoeg elke kleur beschikbaar. En je kunt een bureaustoel vrijwel volledig naar eigen wens configureren.

Focus op duurzame materialen

Binnen Havic vinden we het belangrijk om waar mogelijk met duurzame materialen te werken. Zo gebruiken we alleen hout dat het FSC- of PEFC-label bevat. Dit is hout dat aan strenge internationale eisen voldoet en aantoont dat het hout uit verantwoord beheerde bossen komt. Het is volledig circulair. Daarnaast zijn de meeste stoffen die we in onze producten gebruiken gemaakt van gerecycled materiaal.

Zorg voor een praktische indeling van je directiekamer

Het creëren van de juiste uitstraling van je directiekantoor is één ding. Minstens zo belangrijk is het praktisch indelen van je directiekamer of kantoor. Comfort zit hem enerzijds in de materialen die je kiest: in bureaus, bureaustoelen, opbergkasten, ladeblokken of bureaus met aanbouwkast. En anderzijds in het juist indelen van je kantoor. Zorg dat er genoeg werk- en beweegruimte is. Voorkom dat het directiekantoor te vol komt te staan met spullen. Onze adviseurs en ontwerpers maken een 3D-ontwerp of interieurplan om je kantoor, vergaderruimte, werkplek en kantine volledig in te richten.

Ontdek onze collectie directie meubilair

We beschikken over een brede collectie van design directie meubilair. In onze webshop bekijk je eenvoudig al onze kantoormeubelen: directiebureaus, directiestoelen en vergadertafels. Wil je liever onze meubels in het echt zien en ervaren? Maak dan een afspraak en bezoek één van onze showrooms.

Gratis Levering & Montage Veel Producten op Voorraad Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum & Breendonk (BE) +31 (0)413 - 370 370