Vergaderen

Vergadermeubels horen vanzelfsprekend in een vergaderruimte. Havic biedt u in haar collectie design kantoormeubelen ook een groot scala aan design vergadermeubels. De vergaderstoelen en vergadertafels zijn er in vele vormen, maten en kleuren. Houd bij de keuze van de inrichting van uw vergaderruimte rekening met het aantal mensen dat meestal deelneemt aan de vergadering. Ook wordt vaak gelet op de uitstraling van het vergadermeubel omdat de vergaderruimte de trots en het middelpunt van de organisatie is. Laat u inspireren in onze webshop of maak een afspraak in één van onze showrooms.

Heeft u een vraag of wilt u gewoon eens kennismaken?

Plan een afspraak

Ontdek onze producten

Heeft u een vraag of wilt u gewoon eens kennismaken?

Plan een afspraak

Vergadermeubels in alle vormen en maten

Vergadermeubels zijn onmisbaar in een organisatie. Vergaderen is namelijk een vrijwel dagelijkse bezigheid op kantoor. Is de ene vergadering afgelopen dan kunt u de volgende weer in. Sommige van uw collega’s zullen het vergaderen zien als een noodzakelijke bezigheid, u wellicht ook. Toch ontkomt niemand eraan want door af en toe even bij elkaar te komen, blijven alle neuzen dezelfde kant op staan. Of u en uw collega’s nu wel of geen zin hebben om te vergaderen, op de vergadermeubels van Havic wordt het vergaderen in ieder geval een stuk aangenamer.

Bij vergaderen zijn drie dingen van groot belang. Op de eerste plaats is het noodzakelijk dat er meer dan één persoon deelneemt aan een vergadering. Uw organisatie kan nog zo’n mooi ingerichte vergaderruimte hebben maar in uw eentje wordt vergaderen erg lastig. Daarnaast heeft u vergaderstoelen nodig. Let bij het kopen van vergaderstoelen op comfort en design. Havic heeft bij alle vergaderstoelen uit de collectie beide eigenschappen weten toe te passen en op deze manier vele designvolle vergadermeubelen tot haar beschikking. Niet alleen zijn de design vergaderstoelen erg mooi gevormd, ook zitten ze erg prettig. Als u de zitervaring van deze vergadermeubels zelf wilt ervaren, kunt u terecht in één van onze showrooms.

Vergadermeubels creëren uitstraling en zijn het verhaal van uw organisatie

Daarnaast is er ook een vergadertafel nodig bij een vergadering. Bij het kopen van een vergadertafel moet u letten op de uitstraling en het formaat van dit vergadermeubel. Niet alleen moeten er genoeg mensen aan de vergadertafel kunnen aanschuiven, een design vergadertafel mag ook ambiance hebben. De vergadertafel is vaak het middelpunt van de organisatie. Aan dit design vergadermeubel worden namelijk belangrijke beslissingen genomen. Vergadertafels en vergaderstoelen moeten bijdragen aan het comfort tijdens de vergadering en mogen aansluiten bij het interieur van uw organisatie.

Niet de vergadermeubels gevonden die u zoekt? Maak gerust een afspraak in één van onze showrooms.

Gratis Levering & Montage Veel Producten op Voorraad Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum & Breendonk (BE) +31 (0)413 - 370 370