Ontvangst

De design ontvangstmeubelen van Havic Kantoormeubelen zijn er in vele vormen en maten. De verschillende maten in de collectie van de receptiebalies zijn belangrijk omdat geen enkele ontvangstruimte hetzelfde is. De vormen van deze design ontvangstmeubelen zijn vooral leuk en uniek. U kunt uw ontvangstruimte elke gewenste uitstraling geven door te spelen met deze vormen en maten. Ook hebben meerdere receptiebalies de optie om met verlichting te werken. Hierdoor wordt de uitstraling van ontvangstruimte nog meer versterkt. Laat u inspireren op onze webshop, neem een kijkje in ons online inspiratieboek of maak even een afspraak in één van onze showrooms.

Heeft u een vraag of wilt u gewoon eens kennismaken?

Plan een afspraak

Ontdek onze producten

Heeft u een vraag of wilt u gewoon eens kennismaken?

Plan een afspraak

Ontvangstmeubelen zijn het visitekaartje van uw organisatie

De receptiebalie en andere ontvangstmeubelen dienen als het visitekaartje voor uw organisatie. Deze designvolle ontvangstmeubelen zijn het eerste wat de bezoeker ziet bij binnenkomst. Omdat het de eerste indruk is die telt, vinden we bij Havic Kantoormeubelen dat dit meubel één van de belangrijkste design kantoormeubelen is binnen uw organisatie. Heet uw bezoek een warm welkom en laat daarnaast zien wat jullie als organisatie willen uitstralen. De design ontvangst zitmeubelen, waaronder verschillende stoelen en banken, moeten de bezoeker het gevoel geven dat ze welkom zijn en daarnaast even comfortabel zitten. De ontvangstmeubelen beschikken over beide eigenschappen en hebben tevens een mooi design. Laat uw bezoek alleen niet te lang op uw nieuwe ontvangstmeubel zitten want dan is de kans groot dat ze ú vervolgens laten wachten.

Ontvangstmeubelen in alle vormen en maten

Ontvangstmeubelen zijn er in vele vormen, maten en kleuren. De keuze van het design ontvangstmeubel is geheel afhankelijk van uw smaak en de plek die u heeft in de ontvangstruimte. Niet alleen qua grootte maar vooral door de de verschillende uitstralingen die design ontvangstmeubelen kunnen bieden. Zo zijn er receptiebalies met speelse motieven wat een design ontvangstmeubel een ware eyecatcher maakt. Ook zijn er meerdere design meubelen met led verlichting erin. Hiermee worden elementen uit een receptiebalie letterlijk en figuurlijk uitgelicht. Met een daarbij geleverde afstandsbediening kunt u zelfs de overloop van het gekleurde licht regelen.

De design ontvangst zitmeubels zijn eveneens in verschillende stofsoorten en kleuren samen te stellen. Kies bijvoorbeeld voor een ontvangstbank geheel bekleedt in leder in vrijwel elke gewenste kleur. Hiermee creëert u een chique en zakelijke uitstraling. Voor een wat speelsere uitstraling van de ontvangstruimte kunt u kiezen om een design ontvangstmeubel te bekleden in verschillende felle kleuren. Pas het ontvangstmeubel aan op de huisstijlkleuren van de organisatie of kies voor een ontvangstmeubel die een andere spraakmakende sfeer neerzet. De werknemers van Havic Kantoormeubelen adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden die ons design kantoormeubilair u biedt.

Niet het ontvangstmeubel gevonden dat u zoekt? Maak gerust een afspraak in één van onze showrooms.

Gratis Levering & Montage Veel Producten op Voorraad Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum & Breendonk (BE) +31 (0)413 - 370 370