Duurzame kantoorinrichting

In alles wat we doen is het ons streven om ruimtes op een duurzame manier te laten werken. Dat betekent dat we in alle projecten die we oppakken adviseren om zo veel mogelijk met duurzame materialen te werken. De vraag naar duurzame kantoormeubelen neemt toe. En daar spelen we op diverse duurzame manieren op in. We steken het niet onder stoelen of banken, dus lees hieronder hoe we dit waarmaken:

Duurzame kantoorinrichting

Duurzame leveranciers

Bij elke leverancier waar we mee samenwerken kijken we kritisch naar de manier waarop zij produceren en met energie omgaan. Al onze belangrijkste partners zijn ISO 14001 gecertificeerd. Dat toont aan dat zij serieus bezig zijn met het verbeteren van hun milieuprestaties en voldoen aan de internationale kwaliteitsstandaard rondom hun milieumanagementsysteem.

“Een volledig duurzame kantoorinrichting, dankzij Havic” – Kuijpers Installatietechnieken

Duurzame kantoormeubelen

We zoeken continu naar manieren om meer duurzame materialen te gebruiken in onze producten. Inmiddels bieden we een breed assortiment aan duurzame kantoormeubelen. Hierbij zoeken we altijd naar manieren om hoogwaardige kwaliteit te blijven bieden. Producten met een lange levensduur dragen immers ook bij aan duurzaamheid. Hoewel we altijd adviseren om duurzame producten te gebruiken, kies je als opdrachtgever altijd zelf welke producten en materialen er gebruikt worden.

Deze duurzame materialen gebruiken we:

Duurzaam kantoor

We zijn voorstander van zelf ook doen wat je zegt. Dat betekent dat we hard op weg zijn om ons eigen pand klimaatneutraal te maken. We kijken intensief naar hetgeen we zelf verbruiken en hoe we hierin kunnen bezuinigen. Zo hebben we blikjes en flesjes drinken verbannen en één drinkpunt van iTapToo geïnstalleerd. En waar mogelijk gebruiken we duurzame materialen in het pand. Inmiddels liggen er 100 zonnepanelen op het dak. Daarnaast is de helft van ons wagenpark elektrisch. Ook heeft de eerste elektrische bus al kilometers op de teller staan.

Duurzaam kantoor Havic Kantoormeubelen

Samenwerking met het Wereld Natuur Fonds

Havic is een trotse partner van het Wereld Natuur Fonds. Voor elk gerealiseerd project doneren wij aan het WNF. Sinds 1962 zet het WNF zich actief in voor natuurbescherming over de hele wereld. Een onderdeel daarvan is de bescherming van bedreigde diersoorten, zoals de orang-oetan, de panda, de neushoorn, de ijsbeer of de olifant.

Benieuwd hoe wij jouw kantoorruimte laten werken?

Download ons e-book. Een e-book vol interessante kantoorinrichting tips, onze werkwijze en recente klantcases.