Gratis levering & montage Standaard 5 jaar garantie

Directiebureau Planet - ringpoot

Vanaf € 2249,- Excl. BTW

Prijs zoals geconfigureerd: € 0,00
Excl. BTW

Beschikbaarheid: 2-4 weken levertijd

De producten die voor dit project gebruikt zijn:

Naast deze uitvoering is de Planet ook leverbaar als bureau met ringpoot en een hoogglans aanbouwkast, een wangpoot onderstel en een hoogglan aanbouwkast en een wangpoot met de aanbouwkast in een houtdecor.


is de complete Planet serie ook leverbaar in echt houtfineer, met glazen werkblad en met lederen werkblad. Neem voor meer informatie contact met ons op, wij informeren u graag over de mogelijkheden. De Planet serie is een zeer uitgebreide collectie bestaande uit directiebureaus, vergadertafels kasten en accessoires. Indien gewenst kunnen ook bijpassende werkplekken en receptiebalies geleverd worden zodat uw bedrijf één uniforme uitstraling heeft.


Neem voor alle mogelijkheden contact met ons op, onze interieurspecialisten helpen u graag met het uitwerken van een compleet inrichtingsvoorstel voor uw directiekantoor of het hele kantoor. Kijk voor inspiratie en een overzicht van eerder gerealiseerde projecten op onze referentiepagina. 

Directiebureau Planet - ringpoot

Gratis Levering & Montage Veel Producten op Voorraad Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum & Breendonk (BE) +31 (0)413 - 370 370