Gratis levering & montage Standaard 5 jaar garantie

Vergaderstoel Auck (verrijdbaar)

Vanaf € 571,- Excl. BTW

Prijs zoals geconfigureerd: € 0,00
Excl. BTW

Beschikbaarheid: 2-4 weken levertijd


De Auck vergaderstoel is standaard uitgerust met:
- Verstelbare zithoogte
- Ø 50 mm wielen

De producten die voor dit project gebruikt zijn:

De Auck vergaderstoel zorgt voor de perfecte uitstaling in uw vergader- of ontvangstruimte. U kunt deze multifunctionele vergaderstoel ook aan uw directiebureau zetten om hierop uw gasten te ontvangen. De Auck vergaderstoel is niet alleen functioneel door het diverse scala aan onderstellen maar ook door de vele uitvoeringen waarin deze vergaderstoel leverbaar is.


De Auck vergaderstoel is naast een sledepoot en een kruisvoet ook te bestellen met een verrijdbaar onderstel. Dit onderstel zorgt niet alleen voor een stukje hoogstaand design die deze vergaderstoel naar een hoger niveau tilt, het zorgt er ook voor dat u er alle kanten mee op kunt, letterlijk. Ook zorgt de optionele kantelmechaniek van de Auck vergaderstoel voor een extra stukje functionaliteit.


Wanneer u een keuze heeft gemaakt voor het geschikte onderstel kunt u zich vergapen aan de vele keuzes van materialen en kleuren. De verrijdbare Auck stoel is te verkrijgen in volledig bespannen mesh. Deze Auck vergaderstoel mesh heeft dezelfde functies maar biedt een compleet andere uitstraling. Deze multifunctionele vergaderstoel is ook leverbaar in leder, kunstleder, stof en in het chique silk. De keuze voor de juiste kleur van deze vergaderstoel is afhankelijk van smaak en de andere meubels in uw vergader-, ontvangstruimte of directiekantoor. Kies bijvoorbeeld voor moderne rode kleuren in leder of kunstleder. Of geef uw vergaderstoel een organische uitstraling door de stoel te bekleden in de kleuren lever of mos groen. We helpen u graag verder met het maken van de materiaal- of kleurkeuze van dit superieure vergadermeubel.

Auck vergaderstoel (verrijdbaar)

Gratis Levering & Montage Veel Producten op Voorraad Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum & Breendonk (BE) +31 (0)413 - 370 370