Directiebureaus

Directiebureaus vind je in allerlei vormen en maten. Klasse, uitstraling en design komen samen binnen onze collectie aan design kantoormeubelen. Ben je op zoek naar een klassiek of modern directiebureau? Met het assortiment van de design directiebureaus van Havic kun je allen kanten op.

Stel middels een paar simpele stappen jouw eigen gepersonaliseerde directiebureau samen. Welke samenstelling je ook maakt, Havic garandeert dat je jarenlang plezier zult hebben van jouw nieuwe design kantoormeubel. Laat je inspireren in onze webshop of maak een afspraak in één van onze showrooms.

Directiebureaus in alle vormen en maten


30+ Professionals
  • Kantoormeubilair
  • Design bureaustoelen

Een directiebureau is niet zomaar een bureau. Het hoofd van de organisatie of de leden van het management hebben een dusdanige status verkregen die hen in staat stelt een eigen directiebureau te kiezen. Vanzelfsprekend heeft iedereen een andere smaak en daarom beschikt Havic over een ruime collectie van designvolle directiebureaus zodat er voor ieder wat wils is. Kies een directiebureau van glas, hout, metaal of ander materiaal. Daarnaast kun je jouw directiebureau naar hartenlust samenstellen zodat deze aansluit bij jouw eigen smaak, wensen en behoeften.

Design directiebureaus door invloeden van ontwerpers en fabrieken over heel de wereld

Bij Havic hebben alle directiebureaus hun eigen vormen, kleuren en maten. Dit komt omdat wij samenwerken met vele verschillende fabrikanten en ontwerpers die allen zorgen voor een eigen look en feel voor de door hen geproduceerde design kantoormeubelen. Uiteraard is het voor jou ook mogelijk om de directiebureaus zo samen te stellen dat deze passen bij jouw eigen stijl en ideeën. Mocht je vragen hebben over extra opties of mogelijkheden voor jouw design directiebureau, dan kun je altijd even contact met ons opnemen.

Niet het directiebureau gevonden dat je zoekt? Neem gerust contact op of maak een afspraak in één van onze showrooms met design kantoormeubelen.