Ontvangstmeubelen

Ontvangstmeubelen

Ontvangstmeubelen

Zitmeubelen zorgen ervoor dat uw ontvangst zich welkom voelt. Design en zitcomfort zijn de twee meest essentiële keywords voor een zitmeubel. Design zitmeubelen voor in uw ontvangstruimte worden door Havic in allerlei vormen, maten en kleuren aangeboden. Met het design kantoormeubilair van Havic hoeft u geen keuze te maken tussen design of comfort. Deze beide eigenschappen komen namelijk gegarandeerd terug bij de designvolle zitmeubelen voor de ontvangstruimte. Naast design en comfort bent u bij Havic ook verzekerd van een betaalbare prijs voor al uw design kantoormeubilair.  Laat u inspireren in onze webshop of maak een afspraak in één van onze showrooms.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Bank Tris 200 cm laag met armleuningen

Vanaf € 2060,- Excl. BTW

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Design zitbanken met comfort

Zitbanken laten uw bezoek zich op hun gemak voelen. Ze kunnen zich melden bij de design receptiebalie om vervolgens plaats te nemen op een designvol ontvangstmeubel met een goed comfort. Havic biedt u een groot scala aan design zitbanken die allemaal hun eigen look en feel hebben. De verschillende ontvangstmeubelen zijn veelal beschikbaar in diversen kleuren. Op deze manier kunt u zelf bepalen welke uitstraling u creëert binnen uw ontvangstruimte.

De designvolle zitbanken van Havic zijn niet alleen in de ontvangstruimte te plaatsen, maar bijvoorbeeld ook in vergaderruimte en kantine, of zelfs in de directiekamer. Vergaderen en pauzeren hoeft namelijk niet altijd op stoelen, aangezien het is ook weleens fijn is om uit te rusten op een comfortabele zitbank. Een design zorgt voor net dat extra beetje ontspanning en is tevens een designvol meubilair dat de ruimte completeert met meer sfeer. Waar u uw meubel ook voor gebruikt, met de design zitbanken van Havic wordt u gegarandeerd voorzien van comfort.

Designvolle fauteuils voor uw ontvangstruimte

In onze ruime collectie design kantoormeubelen bevinden zich ook vele design fauteuils. Bij Havic kunt u terecht voor fauteuils in vele soorten, maten en kleuren die passen in elk gewenst interieur. Kies voor meerdere fauteuils in diverse kleuren en vormen om het interieur van uw ontvangstruimte wat speelser te maken. Ook kunt u voor meerdere fauteuils kiezen in plaats van een designbank om uw bezoek wat privacy te geven tijdens het wachten. Of u nu kiest voor een design fauteuil in het leder, stof, groen, geel of paars, let er vooral op dat het past bij uw organisatie. Uitstraling en comfort, dat moeten u en uw bezoek ondervinden wanneer zij plaatsnemen in een design ontvangst fauteuil.

Niet het design ontvangst zitmeubel gevonden dat u zoekt? Neem gerust contact op of maak een afspraak in één van onze showrooms om u vrijblijvend te laten adviseren op het gebied van projectinrichting.

Heeft u een vraag of wilt u gewoon eens kennismaken?

Plan een afspraak

Gratis Levering & Montage Veel Producten op Voorraad Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum & Breendonk (BE) +31 (0)413 - 370 370