Schuifdeurkasten

Schuifdeurkasten

Schuifdeurkasten

De schuifdeurkast is de perfecte sfeermaker in elk kantoor en de schuifdeurkasten van Havic zijn daarnaast multifunctioneel. Dit komt mede door de combinatie van opbergmogelijkheden en het akoestisch effect dat sommige schuifdeurkasten met zich meebrengen. De schuifdeurkast complimenteert de rest van de kantoorinrichting door de kleur af te stemmen met uw andere design kantoormeubelen. Benieuwd naar de collectie schuifdeurkasten die wij u kunnen aanbieden? Laat u inspireren op onze webshop, neem een kijkje bij onze referentieprojecten of maak even een afspraak in één van onze showrooms.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Maya schuifdeurkast

Vanaf € 484,- Excl. BTW

Vanaf € 484,- Excl. BTW

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Schuifdeurkasten in alle vormen, maten en kleuren

De schuifdeurkasten van Havic zijn vaak van metaal maar dat betekent niet dat ze saai of minder sfeerbepalend zijn. De schuifdeurkasten hebben een motief waardoor er een mooi beeld in uw kantoorruimte gecreëerd wordt en daarnaast zorgen deze motieven voor een betere akoestiek van de ruimte. Qua kleur en formaat is er veel te kiezen binnen onze collectie schuifdeurkasten. Kies bijvoorbeeld voor een witte kast voor een cleane look in uw kantoor. Of een zwarte schuifdeurkast die zorgt voor een stukje statigheid binnen uw werkplek of die van uw collega’s. Welke kleur of formaat roldeurkast u ook kiest, zorg ervoor dat het past bij de wensen van u, uw collega’s en die van uw organisatie.

Schuifdeurkasten zorgen voor een optimale akoestiek

Schuifdeurkasten worden, zoals de naam al doet vermoeden, geopend met een schuifdeur. Hierdoor kunt u gemakkelijk uw spullen opbergen en er weer uit pakken. De schuifdeurkasten uit ons assortiment zijn te bestellen in allerlei formaten, kleuren en materialen. De adviseurs van Havic helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Voor vragen of meer informatie neemt u gerust contact met ons op. Naast de mogelijkheid om te kiezen voor het gewenste formaat en de juiste kleur is er nog een groot voordeel die de schuifdeurkasten van Havic met zich meebrengen. Deze zijn namelijk voorzien van akoestisch schuim in de deuren waardoor er een perfecte akoestiek wordt gecreëerd in uw kantoor, vergaderruimte of directiekamer. Hierdoor kan er op een prettige manier vergaderd worden en heeft u ook geen last van luid bellende collega’s. Goede akoestiek, perfecte afwerking en kleur naar keuze komen samen in onze collectie schuifdeurkasten.

Niet de schuifdeurkast gevonden die u zoekt? Neem een kijkje bij onze referentieprojecten of maak een afspraak in één van onze showrooms.

Gratis Levering & Montage Veel Producten op Voorraad Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum & Breendonk (BE) +31 (0)413 - 370 370