Receptiebalies

Receptiebalies

Receptiebalies

Receptiebalies zijn er om uw bezoek een warm welkom te heten. Daarnaast dient de receptiebalie als ware sfeerbepaler in uw ontvangstruimte. Bij Havic kunt u uw design receptiebalie naar hartenlust samenstellen in elke gewenste vorm en kleur. Ook kunt u ervoor kiezen verlichting te plaatsen in uw nieuwe receptiebalie. Welke keuze u ook maakt, met een design receptiebalie van Havic Kantoormeubelen kunt u uw bezoek op een prettige manier ontvangen.  Laat u inspireren in onze webshop of maak een afspraak in één van onze showrooms.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Receptiebalie E-leds
Vanaf € 2468,- Excl. BTW
Vanaf € 2468,- Excl. BTW
Receptiebalie Bako
Vanaf € 2229,- Excl. BTW
Vanaf € 2229,- Excl. BTW
Receptiebalie Kubo

Vanaf € 1012,- Excl. BTW

Vanaf € 1012,- Excl. BTW

Receptiebalie Kubo (wit hoogglans top)

Vanaf € 1083,- Excl. BTW

Receptiebalie Fore
Vanaf € 2622,- Excl. BTW
Vanaf € 2622,- Excl. BTW
Receptiebalie Bubble
Vanaf € 2275,- Excl. BTW
Vanaf € 2275,- Excl. BTW
Receptiebalie Line
Vanaf € 1818,- Excl. BTW
Vanaf € 1818,- Excl. BTW
Receptiebalie Golf
Vanaf € 3098,- Excl. BTW
Vanaf € 3098,- Excl. BTW
Receptiebalie Torro met verlichting

Vanaf € 1398,- Excl. BTW

Receptiebalie Giz-Gaz

Vanaf € 4805,- Excl. BTW

Vanaf € 4805,- Excl. BTW

Receptiebalie Valley

Vanaf € 2828,- Excl. BTW

Vanaf € 2828,- Excl. BTW

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Design receptiebalies zorgen voor een goede eerste indruk

Omdat de eerste indruk telt, is een designvolle receptiebalie erg belangrijk. Vandaar dat de receptiebalie één van de meest bepalende design kantoormeubelen is binnen uw organisatie. Dit design ontvangstmeubel is namelijk het eerste wat de bezoeker ziet bij binnenkomst. Heet uw bezoek een warm welkom en laat daarnaast zien waar de organisatie voor staat met een van de receptiebalies uit onze ruime collectie design kantoormeubilair.

Combineer de receptiebalie en maak uw ontvangstruimte compleet

De receptiebalie is goed te combineren met mooie salontafels of bijzettafels. Ook is het ontvangst zitmeubilair aan te passen aan de receptiebalie door dezelfde lijn te gebruiken en door de kleuren van deze kantoormeubelen op elkaar af te stemmen. De receptiebalie mag de bezoeker laten zien waar de organisatie voor staat. Is het een strakke en serieuze omgeving waarin uw organisatie werkt, kies dan voor strakke lijnen en neutrale kleuren. Ook kunt u kiezen voor een design receptiebalie met meer organische vormen. Deze zorgen dus voor een ontvangstruimte die de creativiteit en het speelse van uw organisatie vertegenwoordigt. Hoe dan ook, kies een design receptiebalie die de belichaming is van de missie en visie van u en uw organisatie. Het is belangrijk dat u een receptiebalie kiest die past bij de sfeer en stijl van uw organisatie. De adviseurs van Havic Kantoormeubelen adviseren u graag in de vele mogelijkheden die onze design ontvangstmeubelen bieden. Niet alleen de uitstraling van het ontvangstmeubel is van belang, ook kunnen wij met u meedenken over de beste positie en afmetingen van de receptiebalie.

Receptiebalies die worden uitgelicht

De receptiebalies van Havic Kantoormeubelen zijn er in vele kleuren en maten. Maar ook speelt verlichting een rol in de keuze bij een designvolle receptiebalie. Kies voor een witte ledverlichting die uw receptiebalie laat shinen en zorgt voor een extra stukje design en uitstraling. Daarnaast zijn er binnen de ruime collectie receptiebalies van Havic Kantoormeubelen ook meerdere balies waarbij de kleur van dit ontvangstmeubel veranderd kan worden. Op deze manier zorgt u voor nog meer sfeer en design in uw ontvangstruimte. 

Niet de receptiebalie gevonden die u zoekt? Neem gerust contact op of maak een afspraak in één van onze showrooms.

Gratis Levering & Montage Veel Producten op Voorraad Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum & Breendonk (BE) +31 (0)413 - 370 370