Vergaderstoelen

Vergaderstoelen

Vergaderstoelen

Vergaderstoelen en -tafels zijn vaak onmisbaar binnen uw organisatie. Maar waar moet u op letten wanneer u op zoek gaat naar goede vergaderstoelen? Bij Havic adviseren we u graag. Daarbij kijken we naar ergonomisch verantwoord meubilair, maar ook naar stijl, uitstraling en functionaliteit. We bieden een ruime collectie van (design) kantoormeubelen, waaronder ook vele soorten vergaderstoelen. Welke combinatie van materiaal, kleur en opties u ook wenst, bij Havic kunt u de stoelen zelf samenstellen. Op die manier bieden we u vergadermeubelen die volledig aansluiten op uw wensen en situatie. Laat u inspireren in onze webshop of maak een afspraak in één van onze showrooms.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Vergaderstoel Troy rood zwart frame verrijdbaar schuin

Vanaf € 399,- Excl. BTW

Vergaderstoel Burq (ringpoot)

Vanaf € 399,- Excl. BTW

Stoel Wave (draaibaar)
€ 121,- Excl. BTW
Lime 3d vergaderstoel

Vanaf € 231,- Excl. BTW

Verle vergaderstoel

Vanaf € 359,- Excl. BTW

Vanaf € 359,- Excl. BTW

Arca stoel gestoffeerd

Vanaf € 356,- Excl. BTW

Area vergaderstoel (spinpoot)

Vanaf € 537,- Excl. BTW

Area vergaderstoel (verrijdbaar)

Vanaf € 499,- Excl. BTW

Vergaderstoel Clip zwarte zitschaal zwart spinpoot onderstel gestoffeerde opdek schuin

Vanaf € 263,- Excl. BTW

Vergaderstoel Troy lichtgrijs wit frame spinpoot schuin

Vanaf € 375,- Excl. BTW

Taya stoel gestoffeerd (houten 4 poot)

Vanaf € 608,- Excl. BTW

Phill vergaderstoel

Vanaf € 165,- Excl. BTW

Vanaf € 165,- Excl. BTW

Valve vergaderstoel (ringarmleuningen)

Vanaf € 1132,- Excl. BTW

 Taya stoel gestoffeerd (4 poot)

Vanaf € 497,- Excl. BTW

Vergaderstoel Clip witte zitschaal onderstel ringpoot

Vanaf € 263,- Excl. BTW

Cleo vergaderstoel (spinpoot)

Vanaf € 415,- Excl. BTW

Stoel Nadu (houten spinpoot)

Vanaf € 896,- Excl. BTW

Stoel Ryna (ringpoot)

Vanaf € 206,- Excl. BTW

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Ergonomisch verantwoord vergaderen

Of uw organisatie nu groot of klein is, u zult regelmatig samen zitten met klanten, relaties en medewerkers om zaken door te nemen en af te stemmen. Dan is het prettig als u gebruik kunt maken van ergonomisch verantwoorde vergaderstoelen en -tafels. Stoelen die geschikt zijn om langere tijd comfortabel en gezond op te kunnen zitten. Dit is niet alleen goed voor de gezondheid van de mensen die op uw stoelen of fauteuils plaatsnemen, maar heeft ook een positief effect op onder andere de concentratie en de mentaliteit. Het zitcomfort bepaalt mede de sfeer in een ruimte: wie prettig zit, voelt zich welkom en heeft een positievere instelling. 

Vergaderstoelen op maat

De vergaderruimte is vaak het middelpunt van de organisatie. De plek waar u klanten ontvangt, medewerkers toespreekt en nieuwe zakelijke relaties aangaat. De vergadertafel en -stoelen vormen misschien wel het pronkstuk van uw kantoor. Het design dat u kiest voor uw vergadermeubelen, bepaalt dan ook voor een deel de sfeer en stijl die uw bedrijf uitstraalt. De uitstraling van uw vergaderruimte dient daarom aan te sluiten op die van de rest van uw organisatie. Bij Havic is het daarom mogelijk om uw vergaderstoelen naar eigen wens en behoefte samen te stellen. Kies de gewenste kleur, het onderstel en eventuele extra opties om de vergaderstoelen en vergadertafels zo mooi en praktisch mogelijk te maken. Wilt u een designstoel met een vier-poot chromen onderstel een mooie design ringpoot of een verrijdbare stoel om te vergaderen? Havic biedt u ontelbare combinatiemogelijkheden. Welke stoel u ook kiest, zorg ervoor dat ze de andere vergadermeubels complementeren en versterken. Daarnaast zijn de tafel en -fauteuils in uw spreekruimte uiteraard bepalend voor de setting waarin u vergadert: is dat aan een ronde tafel, in U-vorm of in carrévorm? Bij Havic denken we graag met u mee!

Hoge kwaliteit in kantoormeubilair

De vergaderstoelen en -tafels van Havic zijn alle van de beste kwaliteit. We kiezen zorgvuldig voor goede materialen en een fraaie afwerking. Door te kiezen voor comfortabele stoelen van hoge kwaliteit, verhoogt u de beleving bij uw bezoekers en bevordert u de concentratie tijdens uw bijeenkomsten. Bovendien staan we u graag bij met een professioneel en deskundig advies. We adviseren u graag over de stoel die bij uw organisatie en manier van vergaderen past. Kleurrijk, stijlvol, betaalbaar en comfortabel.

Heeft u specifieke wensen, wilt u uw vergaderstoelen op maat laten samenstellen of heeft u behoefte aan een deskundig advies? Neem gerust contact op of maak een afspraak in één van onze showrooms.

Heeft u een vraag of wilt u gewoon eens kennismaken?

Plan een afspraak

Gratis Levering & Montage Veel Producten op Voorraad Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum & Breendonk (BE) +31 (0)413 - 370 370