Ergonomische bureaustoelen

Ergonomische bureaustoelen

Ergonomische bureaustoelen

De bureaustoel is samen met het bureau misschien wel het belangrijkste onderdeel van de werkplek. Er wordt dagelijks veel tijd in de bureaustoel doorgebracht en daarom is het belangrijk dat de bureaustoel een goed comfort biedt. Ook dient deze afgestemd te kunnen worden op uw persoonlijke wensen. In onze uitgebreide collectie design kantoormeubelen bevinden zich velen soorten ergonomische bureaustoelen die zorgen voor een functioneel en prettig zitcomfort. Laat u inspireren in onze webshop, neem gerust contact op of maak een afspraak in één van onze showrooms.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
12,5% korting
Dale ergonomische bureaustoel (zwart)

Normale prijs: € 425,-

Special Price € 371,88 Excl. BTW

Normale prijs: € 425,-

Special Price € 371,88 Excl. BTW

Ergonomische bureaustoel Fin (zwart)

Vanaf € 435,- Excl. BTW

Ergonomische bureaustoel Dale

Vanaf € 425,- Excl. BTW

Ergonomische bureaustoel Fin (wit)

Vanaf € 479,- Excl. BTW

Bureaustoel Mille

Vanaf € 1049,- Excl. BTW

Vanaf € 1049,- Excl. BTW

Clap vergaderstoel (zwart)

Vanaf € 425,- Excl. BTW

Bureaustoel Fin 3D

Vanaf € 548,- Excl. BTW

Vanaf € 548,- Excl. BTW

Clap vergaderstoel (wit)

Vanaf € 499,- Excl. BTW

Lobo kruk

Vanaf € 355,- Excl. BTW

12R Ergo Balance
Vanaf € 874,- Excl. BTW
Vanaf € 874,- Excl. BTW
Bureaustoel POP

Vanaf € 310,- Excl. BTW

Vanaf € 310,- Excl. BTW

Bureaustoel Aire

Vanaf € 662,- Excl. BTW

Vanaf € 662,- Excl. BTW

Ergonomische bureaustoel 16R mesh rugleuning

Vanaf € 558,- Excl. BTW

Bureaustoel Mille deluxe

Vanaf € 1094,- Excl. BTW

Directiestoel LX

Vanaf € 785,- Excl. BTW

Vanaf € 785,- Excl. BTW

Bureaustoel Thin (zwart)

Vanaf € 415,- Excl. BTW

Lago bureaustoel mesh

Vanaf € 475,- Excl. BTW

Bureaustoel Thin (wit)

Vanaf € 442,- Excl. BTW

Bureaustoel Lago gestoffeerd

Vanaf € 488,- Excl. BTW

HVC 78 NPR bureaustoel

Vanaf € 598,- Excl. BTW

Bureaustoel Aire mesh

Vanaf € 622,- Excl. BTW

HVC zadelkruk
€ 226,- Excl. BTW
€ 226,- Excl. BTW
16R in motion ergonomische bureaustoel

Vanaf € 776,- Excl. BTW

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De ergonomische bureaustoelen van Havic zijn een combinatie van design, comfort en functionaliteit

Een bureaustoel uit de Havic collectie biedt u zowel een design kantoormeubel als een meubel met comfort. Kies wat past binnen de uitstraling van de organisatie, wat u zelf mooi vindt en kies vooral een ergonomische bureaustoel die goed en prettig zit.

De bureaustoel is onmisbaar in het kantoor of thuiswerkplek. Als u de hele dag op kantoor zit is het zeer belangrijk dat comfortabel kan werken. De uitstraling van een bureaustoel is belangrijk maar het is ook belangrijk dat uw meubilair u van zitcomfort kan voorzien. Havic biedt u vele design kantoormeubelen met hoge mate van comfort. Onze ergonomische bureaustoelen zijn voorzien van een kantelmechanisme waardoor de stoel ingesteld kan worden in de perfecte werkstand.

Een goede zithouding zorgt er namelijk voor dat de rug optimaal ondersteund wordt. Deze bureaustoelen zorgen ervoor dat je ongemerkt zoveel mogelijk beweegt tijdens je werkzaamheden. Meer weten over de mogelijkheden van onze bureaustoelen, verantwoord werken of ergonomie? Zie hiervoor onze ruime collectie aan ergonomische bureaustoelen en ergonomische bureaus. De werknemers van Havic Kantoormeubelen adviseren u graag over de mogelijkheden van ergonomisch werken.

Ergonomische bureaustoel

Een ergonomische bureaustoel bespaart een hoop vervelende pijntjes en grotere klachten in uw rug, nek of schouders. Kies voor een ergonomische bureaustoel om deze rugklachten en nekklachten te voorkomen. U zit binnen uw kantoor of thuiswerkplek vaak lang in dezelfde houding achter een bureau. De bureaustoel zorgt ervoor dat lichamelijke klachten uitblijven. Maak binnen uw ergonomische werkplek een combinatie van een ergonomische bureaustoel met een ergonomisch bureau om optimaal te kunnen werken en uw design kantoormeubelen te completeren.

Een ergonomische bureaustoel zorgt ervoor dat uw lichaam optimaal ondersteund wordt. Of u nu werkt, studeert of de werkplek gebruikt om te gamen, deze bureaustoel in combinatie met een ergonomisch bureau voorkomen lichamelijke klachten. Deze bureaustoelen ondersteunen de bewegingen die het lichaam maakt en dwingen de bureaustoel zich aan het lichaam aan te passen in plaats van andersom. De bureaustoelen activeren het lichaam waardoor u geen last krijgt van slappe spieren, slechte doorbloeding of een verkeerde zithouding die kunnen leiden tot rugklachten. U kunt de zitting, rugleuning en armleggers helemaal instellen naar uw eigen lichaam.

NEN-EN 1335 en NPR 1813

In Europa wordt voor bureaustoelen de NEN-EN 1335 norm gehanteerd. Hierin zijn de vereiste maatvoeringen en de mate van instelbaarheid voor bureaustoelen vastgelegd. In Nederland lopen de lengtes van de bevolking dusdanig uit een, dat deze standaard norm niet voldoet. Daarom is hier de aanvullende richtlijn NPR 1813 in het leven geroepen. De NPR 1813 richtlijn moet er voor zorgen dat bureaustoelen geschikt zijn voor 95% van de Nederlandse beroepsbevolking.

De zithoogte van bureaustoelen moet bijvoorbeeld een groter verstelbereik hebben dan volgens de Europese norm. Nederlanders willen een hoge bureaustoel. Ook moet de rugleuning een stuk hoger zijn en de zitting dieper. Bureaustoelen die aan de richtlijn voldoen, bieden een goede ondersteuning van de rug en zorgen ervoor dat mensen op een veilige en gezonde manier kunnen werken.

Niet de bureaustoel gevonden die u zoekt? Neem gerust contact op of maak een afspraak in één van onze showrooms.

Heeft u een vraag of wilt u gewoon eens kennismaken?

Plan een afspraak

Gratis Levering & Montage Veel Producten op Voorraad Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum & Breendonk (BE) +31 (0)413 - 370 370