Onderscheidend in elk opzicht Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum en Breendonk (BE)  Bel vrijblijvend 0413 - 370 370

Kantinestoelen

Kantinestoelen

Kantinestoelen zijn vaak niet alleen om op te zitten, maar dienen ook ter decoratie en om sfeer in uw kantine te creëren. Met een ruim aanbod aan design kantoormeubelen kunt u bij Havic terecht voor een grote variatie aan design kantinestoelen. Omdat u en uw werknemers tijdens de pauze willen kunnen genieten van de rust is het belangrijk dat er bij de keuze voor een kantinestoel gelet wordt op het zitcomfort. Daarnaast dient uw design kantinestoel te passen bij uw gekozen kantinetafel en de gehele inrichting van de ruimte. Havic beschikt over vele mogelijkheden aan kantinestoelen die voorzien zijn van zowel comfort als design. Met de juiste combinatie van designvol kantinemeubilair creëert u de gewenste sfeer voor uw werknemers en uw organisatie. Laat u inspireren op onze webshop, neem een kijkje in ons online inspiratieboek of maak even een afspraak in één van onze showrooms.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Stoel Mine Wood gestoffeerd voorkant

Vanaf: € 363,00 Excl. BTW

Tot: € 575,00

Details bekijken
Stoel Mine Wood

Vanaf: € 311,00 Excl. BTW

Tot: € 424,00

Details bekijken

Vanaf: € 311,00 Excl. BTW

Tot: € 424,00

Stoel Mine gestoffeerd ringpoot

Vanaf: € 248,00 Excl. BTW

Tot: € 413,00

Details bekijken
Stoel Mine gestoffeerd 4 poot

Vanaf: € 234,00 Excl. BTW

Tot: € 401,00

Details bekijken
Stoel Mine ringpoot

Vanaf: € 185,00 Excl. BTW

Tot: € 242,00

Details bekijken

Vanaf: € 185,00 Excl. BTW

Tot: € 242,00

Stoel Mine 4 poot

Vanaf: € 179,00 Excl. BTW

Tot: € 235,00

Details bekijken

Vanaf: € 179,00 Excl. BTW

Tot: € 235,00

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Kantinestoelen worden gekozen op basis van beschikbare ruimte

Een kantine dient ingericht te worden met voldoende kantinestoelen zodat er genoeg mogelijkheden zijn in de kantine om te kunnen pauzeren. Wanneer u een design kantinestoel kiest voor de kantine inrichting is het belangrijk dat u kijkt naar de ruimte die u beschikbaar heeft. Daarnaast dient u ook rekening te houden met uw andere design meubilair in uw kantine en het doel van de kantinestoel. Dit laatste is vooral belangrijk vanwege het feit dat een design kantinestoel die puur dient ter decoratie minder comfortabel hoeft te zijn dan een kantinestoel waar men voor een langere periode op moet zitten. Door een combinatie te maken van verschillende design kantinestoelen en barkrukken creëert u een gezellige, sfeervolle kantine waar uw werknemers met plezier komen en tevens hun rust kunnen vinden. Vindt u het lastig om een keuze te maken op het gebied van design kantinestoelen? Wij van Havic helpen u graag met het uitzoeken van die kantinestoel die het beste bij u past. 

Design kantinestoelen in alle vormen en maten

Net zoals de kantinetafels en barkrukken beschikt Havic over design kantinestoelen in vele vormen, maten en kleuren. Bij ons kunt u terecht voor een design kantinestoel die past bij uw wensen en behoeften. Kies voor een stoel die past bij het interieur van uw kantine en tegelijkertijd uw werknemers van voldoende zitcomfort kan voorzien. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de ideale kantinestoel of wilt u meer weten over de opties van de verschillende design kantoormeubelen? Neem dan gerust even contact met ons op.
 

Niet het kantinestoel gevonden die u zoekt? Neem een kijkje in ons online inspiratieboek of maak een afspraak in één van onze showrooms.

Gratis Levering & Montage Veel Producten op Voorraad Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum & Breendonk (BE) 0413-370370