Kantinetafels

Kantine

Kantinetafels

Havic heeft een grote diversiteit aan kantinetafels. Onze collectie design meubelen voor in de kantine kent verschillende lijnen kantinetafels in allerlei soorten en maten. Omdat de kantine voor uw werknemers niet alleen een plek is om te eten, maar ook om even tot rust te komen is het belangrijk dat de design kantinetafels comfortabel en duurzaam zijn. Met een comfortabele kantinetafel biedt u uw werknemers een prettige en rustgevende pauze waarna zij weer aan de slag kunnen met hun werkzaamheden. Laat u inspireren in onze webshop of maak een afspraak in één van onze showrooms.

Onze favorieten

Kantinetafels moeten duurzaam zijn


30+ Professionals
  • Kantine
  • Kantinetafels

De design kantinetafels van Havic Kantoormeubelen zijn vrijwel allemaal uitgerust met gladde bladen waardoor deze gemakkelijk schoon te maken is. De kantinetafels zijn veelal voorzien van een zeer stevige 4-potig onderstel, maar ook is het mogelijk om te kiezen voor een designvolle tafel met robuuste kolompoot. Kies voor een tafel die past bij het interieur en de grootte van uw organisatie. Daarnaast is het ook belangrijk dat u kiest voor een design kantinetafel die uw werknemers tijdens hun pauze van alle gemakken kan voorzien. Om uw kantinetafel te completeren kijkt u ook bij onze design kantinestoelen. De combinatie van een kantinestoel en kantinetafel zorgen samen voor de juiste look en feel van uw kantine.

Kantinetafels om prettig aan te pauzeren

Ten opzichte van uw andere design kantoormeubelen mogen kantinetafels speels geplaatst worden. De juiste plaatsing van uw design kantinetafels zorgt ervoor dat uw kantine een gezellige, fijne plek wordt voor uw werknemers om hun pauze door te brengen. Een kantinetafel wordt voornamelijk gebruikt om aan te lunchen, te kletsen of om even tot rust te komen. Om deze reden is het mogelijk om uw kantine in te richten met designvolle kantinetafels in vele verschillende kleuren, vormen en maten. De werknemers van Havic adviseren u graag over de mogelijkheden voor de design kantinetafel die het beste bij uw kantine past.

Niet de kantinetafel gevonden die u zoekt? Neem gerust contact op of maak een afspraak in één van onze showrooms met design kantoormeubelen.