Design bureaustoelen

Design bureaustoelen

Design bureaustoelen

Bent u op zoek naar design bureaustoelen voor de inrichting van uw kantoor of thuiswerkplek? Dan bent u bij Havic Kantoormeubelen aan het juiste adres! Bij ons vindt u een breed scala aan design bureaustoelen, die wij bovendien volledig op maat voor u kunnen laten vervaardigen. 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Directiestoel Lyber (gestoffeerd)

Vanaf € 684,- Excl. BTW

Byra directiestoel

Vanaf € 917,- Excl. BTW

Vanaf € 917,- Excl. BTW

Byra directiestoel deluxe

Vanaf € 1039,- Excl. BTW

Directiestoel Mille

Vanaf € 1049,- Excl. BTW

Vanaf € 1049,- Excl. BTW

Directiestoel Auck

Vanaf € 724,- Excl. BTW

Vanaf € 724,- Excl. BTW

Directiestoel Mille met hoofdsteun

Vanaf € 1080,- Excl. BTW

Directiestoel Valve bruin ring armleuningen zwart onderstel zwarte zijkant schuin

Vanaf € 1129,- Excl. BTW

Directiestoel Alt

Vanaf € 863,- Excl. BTW

Vanaf € 863,- Excl. BTW

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Design bureaustoelen: fraai en functioneel

De bureaustoel is samen met het bureau misschien wel het belangrijkste onderdeel van de werkplek. Ergonomie en comfort zijn dan ook belangrijke aspecten van een bureaustoel. Maar daarnaast is het ook van belang dat het design van de bureaustoel aansluit bij uw persoonlijke smaak en bij de rest van de kantoorinrichting. Havic Kantoormeubelen biedt u daarom een mooie selectie aan design bureaustoelen. Onze bureaustoelen zijn alle fraai en bijzonder vormgegeven. Het oog wil tenslotte ook wat. Laat u inspireren in onze webshop, neem gerust contact op of maak een afspraak in één van onze showrooms.

Een bewuste keuze voor uw bureaustoel

Wanneer u besluit te investeren in een goede bureaustoel, dan wilt u hierin een bewuste keuze maken. Bij Havic Kantoormeubelen helpen we u hier graag bij. Of u nu kiest voor een stoel die in hoogte verstelbaar is, een bureaustoel met een verstelbare lendensteun, een stoel met een wit, rvs, gekleurd of zwart frame, een gestoffeerde rugleuning of liever een bureaustoel in leer… Bij Havic Kantoormeubelen vindt u het allemaal. Wij bieden een ruim assortiment aan goede bureaustoelen, standaard of volledig op maat. Uiteraard maken ook design bureaustoelen onderdeel uit van ons uitgebreide aanbod! We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor een bureaustoel die bij u (en uw medewerkers) past. Zo kunt u een bewuste keuze maken op alle belangrijke aspecten. 

Design en uitstraling

De design bureaustoelen van Havic zijn een combinatie van design, comfort en functionaliteit. Ze zijn een lust voor het oog! Een design stoel is te leveren in allerlei verschillende vormen en maten: van stoelen met een leren of gestoffeerde rugleuning tot luxueuze directiestoelen. Vele verschillende kleuren en afwerkingsopties zijn mogelijk! U wilt immers wel dat uw bureaustoel past bij uw andere design meubels. Indien gewenst adviseert één van onze interieurspecialisten u graag, zodat uw bureaustoel perfect aansluit op uw stijl en die van (de rest van) uw kantoor. Welke uitstraling uw voorkeur ook heeft: onze bureaustoelen hebben gemeen dat ze allemaal van hoge kwaliteit zijn en gemaakt worden van de beste materialen.

Ergonomische bureaustoelen

Een goede ergonomische zithouding en een hoog zitcomfort zijn tegenwoordig van groot belang. We werken steeds meer zittend en het is dan ook belangrijk dat we hier vitaal en gezond bij blijven. De design bureaustoelen van Havic zijn daarom niet alleen fraai, ze zijn ook ergonomisch verantwoord. Maar waar moet u nu op letten wanneer u een mooie, unieke en goede bureaustoel wilt aanschaffen, die ook veilig en gezond is voor uw medewerkers? Hiervoor zijn zowel Europese als Nederlandse richtlijnen opgesteld (NEN-normen, zie hieronder). Daarnaast is het belangrijk dat de bureaustoel in hoogste verstelbaar is en een goede zithouding biedt. Ook kunt u kiezen voor een verstelbare lendensteun.

Europese en Nederlandse richtlijnen

In Europa wordt voor bureaustoelen de NEN-EN 1335 norm gehanteerd. Hierin zijn de vereiste maatvoeringen en de mate van instelbaarheid voor bureaustoelen vastgelegd. In Nederland lopen de lengtes van de bevolking dusdanig uiteen, dat deze standaard norm niet voldoet. Daarom is hier de aanvullende richtlijn NPR 1813 in het leven geroepen. De NPR 1813 richtlijn moet ervoor zorgen dat bureaustoelen geschikt zijn voor 95% van de Nederlandse beroepsbevolking. De zithoogte van bureaustoelen moet bijvoorbeeld een groter verstelbereik hebben dan volgens de Europese norm. Nederlanders willen vaak een hoge bureaustoel. Ook moet de rugleuning een stuk hoger zijn en de zitting dieper. Bureaustoelen die aan de richtlijn voldoen, bieden een goede ondersteuning van de rug, zorgen voor een goede zithouding en zorgen ervoor dat mensen op een veilige en gezonde manier kunnen werken.


Wilt u meer weten over ons assortiment? Neem alvast een kijkje in onze webshop! Neem bij vragen gerust contact op of maak een afspraak in één van onze showrooms. Onze adviseurs helpen u graag verder.

Heeft u een vraag of wilt u gewoon eens kennismaken?

Plan een afspraak

Gratis Levering & Montage Veel Producten op Voorraad Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum & Breendonk (BE) +31 (0)413 - 370 370