Persoonlijk advies en 3D ontwerp Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum en Breendonk (BE) Bel vrijblijvend 0413 - 370 370

 
Design bureaustoelen

Design bureaustoelen

Design bureaustoelen

De bureaustoel is samen met het bureau misschien wel het belangrijkste onderdeel van de werkplek. Ergonomie en comfort zijn belangrijke aspecten van een bureaustoel. Maar daarnaast is het ook belangrijk dat het design van de bureaustoel aansluit bij uw persoonlijke smaak en bij de rest van de kantoorinrichting. Havic Kantoormeubelen biedt u daarom een mooie selectie aan design bureaustoelen. Het oog wil tenslotte ook wat. Laat u inspireren in onze webshop, neem gerust contact op of maak een afspraak in één van onze showrooms.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Directiestoel Mille

Vanaf € 848,- Excl. BTW

Vanaf € 848,- Excl. BTW

Directiestoel Auck

Vanaf € 683,- Excl. BTW

Vanaf € 683,- Excl. BTW

Directiestoel Mille met hoofdsteun

Vanaf € 874,- Excl. BTW

Directiestoel Valve bruin ring armleuningen zwart onderstel zwarte zijkant schuin

Vanaf € 968,- Excl. BTW

Directiestoel Alt

Vanaf € 720,- Excl. BTW

Vanaf € 720,- Excl. BTW

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De design bureaustoelen van Havic zijn een combinatie van design, comfort en functionaliteit

Een design bureaustoel uit de Havic collectie is een lust voor het oog. Maar daarnaast bieden deze bureaustoelen natuurlijk ook een groot zitcomfort en de nodige ergonomische functionaliteiten. Wilt u meer weten over ons assortiment? Neem alvast een kijkje in onze webshop! Neem bij vragen gerust contact op, onze adviseurs helpen u graag verder. 

NEN-EN 1335 en NPR 1813

In Europa wordt voor bureaustoelen de NEN-EN 1335 norm gehanteerd. Hierin zijn de vereiste maatvoeringen en de mate van instelbaaarheid voor bureaustoelen vastgelegd. In Nederland lopen de lengtes van de bevolking dusdanig uit een, dat deze standaard norm niet voldoet. Daarom is hier de aanvullende richtlijn NPR 1813 in het leven geroepen. De NPR 1813 richtlijn moet er voor zorgen dat bureaustoelen geschikt zijn voor 95% van de Nederlandse beroepsbevolking. De zithoogte van bureaustoelen moet bijvoorbeeld een groter verstelbereik hebben dan volgens de Europese norm. Nederlanders willen een hoge bureaustoel. Ook moet de rugleuning een stuk hoger zijn en de zitting dieper. Bureaustoelen die aan de richtlijn voldoen, bieden een goede ondersteuning van de rug en zorgen ervoor dat mensen op een veilige en gezonde manier kunnen werken.

Niet de bureaustoel gevonden die u zoekt? Neem gerust contact op of maak een afspraak in één van onze showrooms.

Gratis Levering & Montage Veel Producten op Voorraad Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum & Breendonk (BE) 0413-370370