Persoonlijk advies en 3D ontwerp Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum en Breendonk (BE) Bel vrijblijvend 0413 - 370 370

 
Duo werkplekken

Duo werkplekken

Duo werkplekken

Duo werkplekken zijn ontworpen om zich perfect aan te kunnen passen aan de wensen en behoeften van de gebruiker. In onze collectie design kantoormeubelen vindt u duo bureaus die u geheel zelf samen kunt stellen en ook nog eens zeer gebruiksvriendelijk zijn. Naast de mogelijkheid om de hoogte te verstellen, zijn de duo werkplekken leverbaar in oneindig veel variaties. Zo kunt u zelf de afmetingen, kleuren en bijkomende opties kiezen. Laat u inspireren in onze webshop of maak een afspraak in één van onze showrooms.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Bestseller!
Bestseller!
FLEX duodesk (elektrisch verstelbaar)

Vanaf € 873,- Excl. BTW

Bench werkplek Big X
Vanaf € 1267,- Excl. BTW
Vanaf € 1267,- Excl. BTW
Bench werkplek Gabe
Vanaf € 1085,- Excl. BTW
Vanaf € 1085,- Excl. BTW
Duodesk Sense (hoogte instelbaar)

Vanaf € 738,- Excl. BTW

Sense duodesk met ombouw spindel met stoelen

Vanaf € 1450,- Excl. BTW

HVC duodesk (elektrisch verstelbaar)

Vanaf € 1045,- Excl. BTW

Bench werkplek Senza
Vanaf € 1029,- Excl. BTW
Vanaf € 1029,- Excl. BTW
Bench werkplek Beck Low
Vanaf € 653,- Excl. BTW
Bench werkplek Beck High
Vanaf € 1452,- Excl. BTW
Bench TNT met lage aanbouwkast
Vanaf € 1295,- Excl. BTW
Bench werkplek Gabe met aanbouwkast
Vanaf € 1150,- Excl. BTW

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Duo werkplekken in vele vormen en maten

Duo werkplekken zijn een uitkomst voor elke organisatie. Op de eerste plaats omdat deze systemen geheel naar eigen wens en behoefte kunnen worden samengesteld. Daarbij kunt u de kleuren van de 2 persoons werkplekken kiezen en ook kunt u alle kanten uit op het gebied van afmetingen en formaties. Deze vele keuze mogelijkheden maken dat de werkplekken zo zijn samen te stellen dat iedere werknemer zijn of haar eigen werkplek heeft waaraan zij prettig kan werken. Door duo werkplekken uit eenzelfde lijn te kiezen stralen de gepersonaliseerde werkplekken uniformiteit uit en stralen zij tevens dezelfde mate van design uit.

Bench werkplekken met vele opties

De bench werkplekken van Havic Kantoormeubelen komen met vele opties. Zo heeft u de keuze uit verschillende kabelmanagementsystemen. Deze systemen zorgen ervoor dat uw bench werkplekken altijd opgeruimd zijn en u geen last heeft van losliggende kabels. Ook kunt u zorgen voor optimale akoestiek binnen uw kantoorruimte door akoestische scheidingwanden te plaatsen tussen de design werkplekken van uw bench oplossing. Daarnaast zijn de verschillende bench werkplekken uit te breiden met verlichting op maat en talloze opbergmogelijkheden.

2 persoons werkplekken op basis van offerte

Zoals hierboven beschreven zijn er 2 persoons bureaus in vele soorten en maten, met vele opties en met ontelbaar veel keuzemogelijkheden. Hierdoor is het vrijwel onmogelijk al deze varianten op de Havic Kantoormeubelen webshop te plaatsen. Wel is het voor u mogelijk om een offerte aan te vragen voor de design kantoormeubelen die uw interesse wekken. Havic is tevens specialist in het verzorgen van uw gehele projectinrichting.

Niet de duo werkplek gevonden die u zoekt? Neem gerust contact op of maak een afspraak in één van onze showrooms.

Gratis Levering & Montage Veel Producten op Voorraad Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum & Breendonk (BE) 0413-370370